Om Fif Beck

Om Fif Beck

Med blues som grundstemningen i sit musikalske udtryk giver Fif Beck den max gas i numre som Honky Tonk Woman og Route 66, mens der i Summertime, A taste of Honey, Still got the Blues bliver kælet for fraseringens raffinementer.

Efter at have arbejdet i forskellige blues/rock – og jazzkonstallationer i Danmark fandt Fif tiden moden til at søge nye udfordringer i Hamburg, hvor hun med sin fantastiske stemme og store karisma hurtigt blev et begreb på Hamburgs musikscene.

Senere vendte Fif Beck tilbage til udgangspunktet i Odense, hvor hun formede Fif Beck Band med musikere, der senere blev grundstammen i Kim Larsens Kjukken.

I dag bor Fif i Præstø og samarbejder stadig udelukkende med super professionelle og gennemmusikalske akkompagnatører.

Først og fremmest i bandet Fif Beck All-Stars.


Fif Beck er en kunstner, der ikke lægger en distance mellem sig selv og musikken. Lige fra den første spæde start af hendes karriere har hun arbejdet målrettet med at finde sit helt personlige udtryk.

Fif Beck begyndte at synge professionelt i slutningen af 70’erne i et lokalt blues/rockband i Odense. Hun har tillige med sin solokarriere medvirket på album med bl.a Rasmus Lyberth og Kim Larsen.


Med hendes karismatiske fremtræden og med sin stemmes store spændvidde giver hun publikum en gennemmusikalsk, forløsende oplevelse. 


Som skuespiller har Fif Beck bl.a. gjort sig gældende i biroller i Anna Pihl og Rejseholdet og  i Andreas Bo Indenrigs senest også i Carmen Curlers m.m. Og ikke mindst på Nedergadeteatret i Odense, hvor hun blandt meget andet vil huskes for sin forrygende indsats i Tom Lehrer-cabareten


Fifs egne ord:

”Jeg er opvokset med sang og musik og har modtaget undervisning i flere instrumenter. Lige fra barn af har jeg optrådt. Først i kor og senere som forsanger i div. konstellationer.

Som ganske ung sang jeg kor på flere musikproduktioner. Bl.a. Rasmus Lyberth og Kim Larsens udgivelser. Senere blev jeg udpræget solosanger.

I mange år har jeg været medlem af Lyrikgruppen Fynsværk. Her arbejder man med sine digte og fremfører dem ved arrangementer.

Gennem årene har jeg også beskæftiget mig mere og mere med skuespil og har bl.a. haft teaterroller på Nedergadeteatret i Odense samt medvirket som statist eller i biroller i danske film og tv-serier. Eks. "Rejseholdet", "Et rigtigt menneske", Hvidstensgruppen”, ”Ambulancen” og "Anna Pihl" og” Andreas Bo - Indenrigs”. ”


”Det er vigtigt for mig, at udøvelsen af min kunst aldrig bliver rutinepræget, men at jeg for hver opgave lægger et oprigtigt og dybfølt engagement. Ellers er det lige meget”


Eksempler på tidligere løste opgaver:

Indsunget og arrangeret kor for Rasmus Lyberth og Kim Larsen.

Forsanger i Tom Lehrer Cabaret på Nedergadeteatret i Odense.

Turneret med blues/rockband i eget navn.

Forsanger i gallaorkester i Hamburg.

Forsanger i blues-, soul-og rockbands i Hamburg.

Erstattet Tony Sheridan ved sygdom.

Dansk manager for Mick Jaggers bror Chris Jagger

Bandet Fif Beck All Stars stod for Valby Kommunes underholdning Skt. Hans Aften i Vigerslevparken. Og på den baggrund har det ført flere arrangementer med sig.

Derudover har  Fif Beck optrådt i en bred skala af konstellationer som musikalsk islæt ved div. events. Privat som i firmaer.