NyhederNyheder

Husk "Ålegildet" i morgen på Lille Syd i Herfølge hos Peter Aalbæk.

https://lillesyd.dk/

https://bord-booking.dk/online_events.php?lang=da-dk&company=70293&event=634
Denne eminente bluesman fylder i dag år, og herfra skal lyde et stort tillykke.

Allerede d. 8. juni kan man igen opleve Søren Rislund sammen med Fif Beck All Stars, hvor vi i fuld offentlighed spiller hos Peter Aalbæk på Lille Syd i Herfølge. Herom senere.
Kom til fest hos Ålen i Herfølge 8. juni 2024. Læs mere her:

https://bord-booking.dk/online_events.php?lang=da-dk&company=70293&event=634


Fif Beck All Stars på Stars:
Kom til en særlig befriende aften d.4. maj på Stars i Vordingborg

https://stars.dk/event/121974


16. april 2024

https://stars.dk/event/121974

4. maj 2024:

Nu også med Jesper Lynghus på bassen, og Øyvind Ougaard, Søren Rislund og jeg læner os trygt op ad ham og Rumle Hammerich, der til sammen udgør det fundament, vi andre står på.

Vi ses på Stars til maj. Vi glæder os.


1. marts 2024

Yihaa, på søndag d. 3. marts er Fif Beck værtinde ved Sing-Along-arrangementet i Den Gule Stald i Kalvehave. Ses vi søndag eftermiddag til fællessang og kendte countrysange?

Hold skarpt øje med Stars' kalender. Det er langt over den tid på året, og vi ta'r den her til foråret  med hele Fif Beck All-Stars m. Søren Rislund som særlig gæstestjerne.
Ingen Syd for Køge i den forstand, men en inkarneret og passioneret bluesman syd for Køge i Vordingborg.

Fif Beck All Stars er gået en kende i vinterhi, men har arrangementer i det nye år. Blandt andet hos Peter Ålen Aalbæk og hans fine Lille Syd i Herfølge. Herom og om andre arrangementer senere.
I mellemtiden kan I jo kigge ind på min Youtube-kanal og se, hvad jeg laver på Stars i Vordingborg, når der er jam sessions.

https://youtube.com/playlist?list=PLRjISFLXCaxdEUHSlcJSt9QlR7GJUQNeV&si=n-eUi-EkLkiKldAD


24. februar 2023
Tidl. radiovært og musikanmelder Kurt Bogø skriver følgende om vores version af Dansevise efter sidste koncert på Stars i Vordingborg:

Fif Beck All Stars, feat. Øyvind Ougaard Dansevise

SmallSTARS, Vordingborg

Der er vistnok noget om, at der er Melodi Grand Prix i aften, endda i en Arena, som en stor sportshal MÅ hedde de her dage, mindre end en kilometer fra, hvor dette skrives.

I øvrigt, stooort tillykke

til Næstved og Arena-direktør, Jakob Brixvold med at få MGP til Sydsjælland, så er vi på landkortet, som man siger...og Nævers fodboldhold i 1. Division ligger i outsiderposition til at rykke op i Superligaen igen, så kom ikke her....

Nu har jeg ikke lige hverken tid eller lyst til at se Melodi Grand Prix henne i hallen eller i fjernsynet i aften. En del andre fristelser frister sådan en lørdag aften i februar.

Ligesom at jeg i går lod mig friste af en gammel bekendt, et sporadisk bekendtskab fra mine meget yngre dage i det århusianske natte- og musikliv for de ca. 40 år siden.

"Fifi" kaldte vi hende på Munkestuen, V58 og andre gode steder dengang, nu hedder hun Fif, Fif Beck og har slået sig ned her i omegnen, nede i det idylliske Præstø, hvor hun har sit eget sprog- og kommunikationsbureau...og så tager hun lejlighedsvist ud og synger med et AllStars-hold, der tæller Øyvind Ougaard, klaver og harmonika, Rumle Hammerich, der nok er mere kendt som filmmand, men har bor hernede i DK Sydøst, på Møn, Rumle H på trommer, og så i aftes på SmallSTARS i Vordingborg, fra Øernes Blues Band, Jan Hvitved på afløserjob på bassen. Dertil kom aftenens guest Allstar, Søren Rislund, mundharpe, sang og tamburin.

Fif Beck All Stars er fest, uhøjtidelig ballade, grin og sjove bemærkninger, repertoiret, en blanding af blues og 60´er-hits. Som fx, og nu er vi tilbage ved Melodi Grand Prix, Grete & Jørgen Ingmanns klassiker, en evergreen af en MGP-sang, skrevet af Sejr Volmer Sørensen og Otto Francker, Dansevise, den Dansevise, der for 60 år siden i år, for første gang sikrede Danmark førstepladsen ved ESC, Eurovision Song Contest.

Og som ifølge min og et par stykker andres (ikke så) ringe smag, er den bedste MGP/ESC-sang, nogensinde.

Så god, så holdbar er Dansevise, at den stadig i en alder af 60 år synges og spilles, live, af mange forskellige kunstnere, som i aftes i Vordingborg af den gæve Præstø-sangerinde, Fif Beck og hendes AllStars, hvor Øyvind Ougaard brillerer brilliant på harmonikaen.

14. januar 2023
Som noget helt nyt kan vi tilbyde at udvide vores ensemble med ingen ringere end Søren Rislund, der er en fremragende mundharpespiller og indlevender sanger, og som med sjæl og inderlighed er med til at give publikum en musikalsk oplevelse, hvor alle følelser får frit spil.


Fif Beck All-stars
Med et stærkt hold i ryggen, når de kendte numre fyres fyndigt og følsomt af med Fif Beck på vokal, rocker vi ved dit næste event.
Husk, prisen er så lav, man må bøje sig.
Eks. 9000,00 DKR for kvartet.
     11.000,00 DKR med Søren Rislund
Dertil kan komme eventuelle transportudgifter.